In 2016 zijn wij gestart met deze onderneming (BBI-invest Ltd en met handelsnaam Thuis-Beleggen.nl) nadat we de behoefte in de markt herkenden thuis beleggen eenvoudiger te maken.

Slimmer beleggen

Het idee is in eerste instantie ontstaan, omdat wij zelf regelmatig bezig zijn met beleggen. Wij werkten met de TV aan (RTLZ of Bloomberg) achter onze PC en met de laptop binnen handbereik. Regelmatig gebeurde het dat ons systeem uitviel of dat net de verkeerde grafiek op ons scherm kwam. Daarnaast vond ook het thuisfront het nogal rommelig worden met al die verschillende schermen en bedrading. Kon dat niet slimmer?

Stabiel platform

Na met verschillende beleggers van gedachten te hebben gewisseld, zagen wij meteen de mogelijkheden. We sloegen de handen ineen. Wat in eerste instantie vrij eenvoudig leek – het gaat immers om een scherm met verschillende deelschermen – bleek in de praktijk toch lastig. Maar na het vinden van de juiste softwareprogrammeurs en vele try-outs lukte het ons om een goed en stabiel platform neer te zetten.

Voortdurend in ontwikkeling

Het systeem draait goed. Van klanten komen ook regelmatig verzoeken bepaalde informatiestromen uit te breiden en andere weer in te korten. Doordat het systeem voortdurend actueel wordt gehouden profiteren alle gebruikers meteen van de nieuwe aanpassingen.

Direct beleggen

Direct beleggen met uw eigen vertrouwde broker.

News Alerts

Met actuele nieuwsalerts op uw scherm maakt u een weloverwogen beslissing.

Instappen of ...

Met behulp van onze software kunt u snel aan- en verkoopbeslissingen nemen.

Ik ben nieuwsgierig geworden

Vertel me meer over dit systeem!

Vul het contactformulier en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Buy, Sell, Hold.
Order now
You’re in control!

Let op

Wij bieden klanten een thuisbeleggingssysteem waarmee we informatie gestructureerd toegankelijk maken op één scherm. Ook bieden we introductiecursussen aan waarin we uitleg geven over ons systeem. De adviseurs van thuis-beleggen.nl geven echter geen beleggingsadviezen of aanwijzingen in welke producten u het beste kunt beleggen. Wij zijn dan ook geen beleggings(advies)kantoor.

Neem contact op

Stuur ons een email, en u krijgt binnen 24 uur antwoord.

Start typing and press Enter to search